A JANE Babakocsi-bemutatóterem koncepciója a gyermeket váró párok maximális tájékoztatása a Jané babakocsik és autósülések biztonságáról, funkcionalitásáról, minőségéről, praktikusságáról.

A Jané márkanév a megbízhatóságot képviseli, és ugyanezt az érzést kívánjuk mi is továbbítani.

A Jané tökéletes szlogenje – With your baby in mind – is tükrözi a mi elhivatottságunkat a gyermek-édasanya központúság iránt. A Jané Babakocsi-bemutatóterem pedig a kifejezéssel erősíti a hitet, hogy nálunk a gyermek kényelme áll az első helyen.

A Kolosy téri JANE bemutatóterem kellemes hangulatban várja az érdeklődőket, emellett a szép környezet is megteremti azt a légkört, amely alkalmas egy beszélgetésre a termékekről. Célunk, hogy a szülőkben kialakítsunk egy fogalmat a spanyol márkáról és a Jané széles termékpalettájával is megismertessük őket.

Mi a Jané babakocsik sikerének titka?
Az elsődleges magyarázat az, hogy a babakocsit a kismama a saját igényei szerint építheti fel. A beépített adapterrel rendelkező könnyű alumínium vázhoz egyszerű mozdulattal rögzíthető a mózeskosár vagy a hordozó, amely egyben autósülés is. Továbbá, aki a mózeskosár és a hordozó funkcióit kombinálni szeretné, annak a gyár szintén kínál megoldást; a piacon unikumnak számító 180 fokig dönthető, több fokozatban megállítható háttámlájú hordozót. Mindemellett, három babakocsi alaptípust különböztetünk meg, amelyek mindegyike rendelkezik olyan plusz tulajdonságokkal, melyek a széles skálán mozgó szülői igényekhez igazodnak; kiemelve akár a tárcsafékkel rendelkező Slalom PRO három kerekű, a 6.5 kg-os extrakönnyű NOMÁD, illetve az esernyő formára csukható, ezáltal a csomagtartóban rendkívül kis helyet elfoglaló CARRERA aniversario babakocsit.

Tömören összefoglalva:

1. lépés: Válaszd ki a babakocsi vázat a sportrésszel!
2. Döntsd el, hogy mózeskosár + hordozó, vagy fektethető autósülés variációval szeretnéd ezt megvásárolni a kisbabádnak!
3. Milyen színű legyen a babakocsi?
4. Szeretnél-e egyéb kiegészítőt?

Továbbá a márka termékkínálatát iker-és testvérbabakocsik, nyári esernyőkocsik is bővítik.